29 Temmuz 2013 Pazartesi

İlk Açıklama / The First Comment

Merhabalar arkadaşlar, şu an resmi olarak ilk postumu atmış bulunuyorum, bu postta size Couchsurfing maceramızdan bahsetmek istiyorum çoğul konuşuyorum çünkü bu maceraya kız kardeşimle (Deniz) birlikte atıldık :)
Neyse konumuza geleyim ; 
2-3 hafta önce kardeşimle birlikte evimize misafir ağırlamaya karar verdik ve tabi ki hangi ülkeden olabileceğini de az çok tahmin edebilirsiniz (sayfa yapısından örn: Jrock müzik ) Kore veyahut Japonya dan misafir çağırmayı kararlaştırdık. İlk misafirimiz Kim Ki Seop oldu çok iyi bir 3 gün geçirdik İstanbul'u beraber gezip Osmanlı tarihi ve yapıları hakkında bilgiler verip kendisine bir nevi rehberlik yaptık. Sırada 2 misafirimiz daha var bu misafirlerimiz de Japonyalılar  biri Asako diğeri ise Kanna ve bu konuda gerçekten heyecanlıyız !

CouchSurfing adresimiz ortak kullandığımız bu hesaptır. 

Hi minna ! now i'll sending my first post, in this post i'll talk about our Couchsurfing adventure i'm talking plural because of me and my sister we are the one who adventurers
What ever i'll talk about the situation;
2-3 Weeks ago me and my sister we decided to accept couchsurfers (which means : guest) and as u know that guests are from Japan-Korean, First guest is the guy who from Korean and name is Kim Ki Seop we spend 3 days together and that was really great days we are visited historical places at istanbul and we visited to many Ottoman's Historical places and buildings so.. i was gave him information about that places, that was like to be guide :) Next , we have 2 couchsurfer yet they'll come from Japan and first one is name ; Asako second one is Kanna this is really make us Exiciting :)

Thats address is our common address which one is belong Couchsurfing

PS : Im really not pretty good at English still improve my english, if i made a mistake in words  sorry about it :)

Bu arada son olarak da bizim ve misafirlerimizin resimini paylaşmak istiyorum ; /
By the way at last i want to share our and guest pictures ;

Ben, kız kardeşim ve misafirlerimiz Kim Ki Seop & Jongkwan geleneksel Osmanlı kıyafetleri ile. /
 Me and my sister and our guests  Kim Ki Seop & Jongkwan with traditional the Ottomans Outfit ;

     

Gelecek sefere kadar görüşmek üzere ! 
Cya next time !

2 yorum :

Attığınız yorumlar en kısa sürede incelenip onaylanacaktır. Chu chu :*